Bog & idéMichael Lewis

Bøger skrevet af Michael Lewis

Læs mere om Michael Lewis
1 produkter
1 produkter
The Premonition: A Pandemic Story
The Premonition: A Pandemic StoryMichael Lewis
139,95 DKK
Paperback
(0)
The Premonition: A Pandemic Story

Mere om Michael Lewis

Der er mange bøger fra Michael Lewis tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lewis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Premonition: A Pandemic Story" udgivet af W.W. Norton & Company - "The Fifth Risk: Undoing Democracy" udgivet af Penguin Books - "The Fifth Risk" udgivet af W.W. Norton & Company

Michael Lewis' bøger

Du kan bestille tre bøger af Michael Lewis her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Lewis' bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Lewis er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Lewis' "The Premonition: A Pandemic Story"

"The Premonition: A Pandemic Story" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er W.W. Norton & Company, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Michael Lewis "The Fifth Risk: Undoing Democracy"

Det er muligt at købe Michael Lewis' "The Fifth Risk: Undoing Democracy" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Penguin Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Lewis