Bog & idéMichael Münchow

Bøger skrevet af Michael Münchow

Læs mere om Michael Münchow
1 produkter
1 produkter
Brug gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug gruppenRandi Luggin
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Michael Münchow

Hvis du leder efter en bog fra Michael Münchow, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Münchows bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal

Mere om Michael Münchows bøger

Michael Münchow har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Münchow som hæftet. Münchows bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Münchows "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

Det er muligt at købe Michael Münchows "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Michael Münchow "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

"Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Münchow