Bog & idéMichael Wilcke

Bøger skrevet af Michael Wilcke

Læs mere om Michael Wilcke
3 produkter
3 produkter
Die Falken Gottes
Die Falken GottesMichael Wilcke
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Falken Gottes
Hexentage
HexentageMichael Wilcke
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Hexentage
Der Glasmaler und die Hure
Der Glasmaler und die HureMichael Wilcke
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Glasmaler und die Hure

Mere om Michael Wilcke

Der er forskellige bøger fra Michael Wilcke tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Wilcke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Hexentage" udgivet af SAGA Egmont - "Die Falken Gottes" udgivet af SAGA Egmont - "Der Glasmaler und die Hure" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Michael Wilcke

Du kan bestille tre bøger af Michael Wilcke her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Wilcke kommer kun som lydbog. Wilckes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Wilckes "Hexentage"

Det er muligt at købe Michael Wilckes "Hexentage" som lydbog. Michael Wilckes "Hexentage" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Michael Wilcke "Die Falken Gottes"

Hos Bog & idé er "Die Falken Gottes" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Die Falken Gottes" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Wilcke