Bog & idéMichel de Montaigne

Bøger skrevet af Michel de Montaigne

Læs mere om Michel de Montaigne
3 produkter
3 produkter
100 Quotes by Montaigne
STREAM
100 Quotes by Montaigne: Great Philosophers & Their Inspiring ThoughtsGreat Philosophers & Their Inspiring Thoughts
29,95 DKK
Lydbog
(0)
100 Quotes by Montaigne: Great Philosophers & Their Inspiring Thoughts
100 citations de Michel de Montaigne
100 citations de Michel de MontaigneMichel de Montaigne
19,95 DKK
Lydbog
(0)
100 citations de Michel de Montaigne
600 citations de philosophie française
600 citations de philosophie françaiseMichel de Montaigne
49,95 DKK
Lydbog
(0)
600 citations de philosophie française

Mere om Michel de Montaigne

Michel de Montaigne har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Montaigne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Essays, 3. bog" udgivet af Gyldendal - "Essays, 2. bog" udgivet af Gyldendal - "Essays " udgivet af Gyldendal - "Essays " udgivet af Gyldendal - "Essays, 3. bog" udgivet af Gyldendal - "Italiensrejse 1580-81" udgivet af Gyldendal

Michel de Montaignes bøger

Michel de Montaigne har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Michel de Montaigne bøger i samtlige formater. Montaignes bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Essays, 3. bog" af Michel de Montaigne

Det er muligt at købe Michel de Montaignes "Essays, 3. bog" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Essays, 2. bog" af Michel de Montaigne

Hos Bog & idé er "Essays, 2. bog" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michel de Montaigne