Bog & idéMiguel Cervantes

Bøger skrevet af Miguel Cervantes

Læs mere om Miguel Cervantes
1 produkter
1 produkter
Don kichot z la manchy
Don Kichot z La ManchyMiguel Cervantes
49,95 DKK
EBOG
(0)
Don Kichot z La Manchy

Mere om Miguel Cervantes

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Miguel Cervantes. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cervantes.
Bøgerne fra Miguel Cervantes tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Don Quijote de la Mancha" udgivet af SAGA Egmont - "Der gläserne Lizentiat" udgivet af SAGA Egmont - "Don Quixote " i serien "Collector´s Library" udgivet af Collector's Library

Bøger skrevet af Miguel Cervantes

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Miguel Cervantes hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Miguel Cervantes kan købes i flere forskellige formater. Cervantes har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Don Quijote de la Mancha" af Miguel Cervantes

Hos Bog & idé er "Don Quijote de la Mancha" tilgængelig som lydbog. Miguel Cervantes' "Don Quijote de la Mancha" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på spa.

Miguel Cervantes "Der gläserne Lizentiat"

Hos Bog & idé er "Der gläserne Lizentiat" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Miguel Cervantes' "Der gläserne Lizentiat" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Miguel Cervantes