Bog & idéMihail Larsen

Bøger skrevet af Mihail Larsen

Læs mere om Mihail Larsen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
A social history of philosophy
A social history of philosophyMihail Larsen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
A social history of philosophy

Mere om Mihail Larsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Mihail Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Larsen.
Bøgerne fra Mihail Larsen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "A social history of philosophy" udgivet af Rhodos - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Mihail Larsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Mihail Larsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Mihail Larsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"50 Samfundstænkere" af Mihail Larsen

Hos Bog & idé er "50 Samfundstænkere" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"A social history of philosophy" af Mihail Larsen

Hos Bog & idé er "A social history of philosophy" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Rhodos.
Detaljer
Fulde navn:
Mihail Larsen