Bog & idéMihaly Csikszentmihalyi

Bøger skrevet af Mihaly Csikszentmihalyi

Læs mere om Mihaly Csikszentmihalyi
1 produkter
1 produkter
Positiv psykologi - positiv pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologi - positiv pædagogikMartin E.P. Seligman
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi - positiv pædagogik

Mere om Mihaly Csikszentmihalyi

Mihaly Csikszentmihalyi har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Csikszentmihalyi.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Mihaly Csikszentmihalyis bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flow: The Psychology of Happiness" udgivet af Rider & Co. - "Flow og engagement i hverdagen" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Flow" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "God forretning" i serien "Ledelse & læring" udgivet af Klim - "Flow og engagement i hverdagen" udgivet af Borgens Bogklub - "Positiv psykologi - positiv pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Mihaly Csikszentmihalyi

Mihaly Csikszentmihalyi har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Csikszentmihalyis bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Csikszentmihalyi opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flow: The Psychology of Happiness" af Mihaly Csikszentmihalyi

Det er muligt at købe Mihaly Csikszentmihalyis "Flow: The Psychology of Happiness" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rider & Co..

Mihaly Csikszentmihalyi "Flow og engagement i hverdagen"

"Flow og engagement i hverdagen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mihaly Csikszentmihalyi