Bog & idéMikael Lindholm

Bøger skrevet af Mikael Lindholm

Læs mere om Mikael Lindholm
5 produkter
5 produkter
Konkursklubben
KonkursklubbenMikael Lindholm
199,95 DKK
Indbundet
(4)
Konkursklubben
Vinterkriger
VinterkrigerMikael Lindholm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Vinterkriger
Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig
Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth ZornigJan M. Johansen
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Bag Ordene med Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig
Konkursklubben
KonkursklubbenMikael Lindholm
129,95 DKK
EBOG
(4)
Konkursklubben
Konkursklubben
STREAM
KonkursklubbenMikael Lindholm
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Konkursklubben

Mere om Mikael Lindholm

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Mikael Lindholm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lindholms seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vinterkriger" i serien "Tessa og Adam " udgivet af HarperCollins Nordic - "Konkursklubben" i serien "Tessa og Adam " udgivet af HarperCollins Nordic - "Konkursklubben " i serien "Tessa og Adam " udgivet af HarperCollins Nordic - "Konkursklubben" i serien "Tessa og Adam " udgivet af HarperCollins

Bøger af Mikael Lindholm

Du kan bestille fire bøger af Mikael Lindholm her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Mikael Lindholm kan købes i forskellige formater. Lindholms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikael Lindholms "Vinterkriger"

Hos Bog & idé er "Vinterkriger" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Vinterkriger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Lindholms serie "Tessa og Adam ". Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Konkursklubben" af Mikael Lindholm

Hos Bog & idé er "Konkursklubben" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Konkursklubben" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Lindholms serie "Tessa og Adam ". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Lindholm