Bog & idéMilan Kundera

Bøger skrevet af Milan Kundera

Læs mere om Milan Kundera
8 produkter
8 produkter
Tilværelsens ulidelige lethed
STREAM
Tilværelsens ulidelige lethedMilan Kundera
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Tilværelsens ulidelige lethed
Udødeligheden
UdødelighedenMilan Kundera
149,95 DKK
POCKET
(0)
Udødeligheden
ROMANKUNSTEN ESSAY
BOEGERTILSTAERKPRIS
RomankunstenMilan Kundera
124,46 DKK
POCKET
(0)
Romankunsten
Et møde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et mødeMilan Kundera
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Et møde
Om latter og glemsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om latter og glemselMilan Kundera
124,46 DKK
POCKET
(0)
Om latter og glemsel
Uvidenheden 
BOEGERTILSTAERKPRIS
UvidenhedenMilan Kundera
124,46 DKK
POCKET
(2)
Uvidenheden
En spøg
En spøgMilan Kundera
149,95 DKK
POCKET
(0)
En spøg
Identiteten
BOEGERTILSTAERKPRIS
IdentitetenMilan Kundera
124,46 DKK
POCKET
(1)
Identiteten

Mere om Milan Kundera

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Milan Kundera. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kundera.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En spøg" i serien "En god historie fra Samleren¤Samlerens paperbacks" udgivet af Samleren - "Tilværelsens ulidelige lethed" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal - "Tæppet" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "De forrådte testamenter" udgivet af Gyldendal - "Uvidenheden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Romankunsten" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Identiteten" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Udødeligheden " i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Tilværelsens ulidelige lethed" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Tilværelsens ulidelige lethed" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal Lyd - "Det ubetydeliges fest" udgivet af Gyldendal - "Om latter og glemsel" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "En spøg" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Uvidenheden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Langsomheden" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Romankunsten" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Identiteten" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Udødeligheden" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Et møde" udgivet af Gyldendal - "Tæppet" udgivet af Gyldendal - "Romankunsten" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Uvidenheden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Identiteten" udgivet af Samlerens Bogklub - "Uvidenheden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Tilværelsens ulidelige lethed" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal

Milan Kunderas bøger

Du kan købe 25 bøger af Milan Kundera her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Milan Kundera kommer i et udvalg af formater. Kundera har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Milan Kunderas "En spøg"

Hos Bog & idé er "En spøg" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "En god historie fra Samleren¤Samlerens paperbacks". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samleren.

"Tilværelsens ulidelige lethed" af Milan Kundera

Det er muligt at købe Milan Kunderas "Tilværelsens ulidelige lethed" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Bekkasin". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Milan Kundera