Bog & idéMonica Krog-Meyer

Bøger skrevet af Monica Krog-Meyer

Læs mere om Monica Krog-Meyer
6 produkter
6 produkter
Det dages vel søstre
STREAM
Det dages vel søstreKristian Tellerup
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Det dages vel søstre
Plus-alderen
PlusalderenMonica Krog-Meyer
99,95 DKK
EBOG
(0)
Plusalderen
En dans med Kamma
STREAM
En dans med KammaKristian Tellerup
89,95 DKK
Lydbog
(0)
En dans med Kamma
Barndomsfortællinger
STREAM
Barndomsfortællinger Mimi Jacobsen
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Barndomsfortællinger
Fugletræet
STREAM
FugletræetInge Eriksen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Fugletræet
Rode-Rikke
STREAM
Rode-RikkeMerete Kruuse
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Rode-Rikke

Mere om Monica Krog-Meyer

Der er forskellige bøger skrevet af Monica Krog-Meyer tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Krog-Meyers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plusalderen" udgivet af People'sPress - "Plus-alderen" udgivet af People’sPress

Mere om Monica Krog-Meyers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Monica Krog-Meyer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Krog-Meyers bøger fås i et udvalg af formater. Krog-Meyers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Monica Krog-Meyers "Plusalderen"

"Plusalderen" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Plusalderen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Plus-alderen" af Monica Krog-Meyer

Det er muligt at købe Monica Krog-Meyers "Plus-alderen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Monica Krog-Meyer