Bog & idéMorten Sveistrup Hecksher

Bøger skrevet af Morten Sveistrup Hecksher

Læs mere om Morten Sveistrup Hecksher
1 produkter
1 produkter
Mindfulness
BOEGERTILSTAERKPRIS
MindfulnessMorten Sveistrup Hecksher
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindfulness

Mere om Morten Sveistrup Hecksher

Der er en del bøger skrevet af Morten Sveistrup Hecksher online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hecksher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv terapi" udgivet af Munksgaard - "Mindfulness" udgivet af Gyldendal

Bøger af Morten Sveistrup Hecksher

Morten Sveistrup Hecksher har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Heckshers bøger fås bare som hæftet. Heckshers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kognitiv terapi" af Morten Sveistrup Hecksher

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Mindfulness" af Morten Sveistrup Hecksher

"Mindfulness" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Sveistrup Hecksher