Bog & idéNellie Vierhout

Bøger skrevet af Nellie Vierhout

Læs mere om Nellie Vierhout
6 produkter
6 produkter
Vi var de første
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi var de førsteNan Rostock
169,96 DKK
Hæftet
(3)
Vi var de første
Vi var de første
Vi var de førsteNellie Vierhout
129,95 DKK
e-bog
(3)
Vi var de første
Spanien - fra hulemalerier til imperium
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spanien - fra hulemalerier til imperiumNellie Vierhout
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Spanien - fra hulemalerier til imperium
Portræt af Spanien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Portræt af SpanienNellie Vierhout
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Portræt af Spanien
Fra kalif til konge
Fra kalif til konge: 1000 års spansk historie fortalt gennem 24 personerNellie Vierhout
99,95 DKK
EBOG
(0)
Fra kalif til konge: 1000 års spansk historie fortalt gennem 24 personer
Vi var de første
STREAM
Vi var de førsteNellie Vierhout
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Vi var de første

Mere om Nellie Vierhout

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Nellie Vierhout. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vierhouts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spanske dronninger" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Portræt af Spanien" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Spanien - fra hulemalerier til imperium" udgivet af mellemgaard - "Fra kalif til konge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vi var de første" udgivet af Lytteratur - "Vi var de første" udgivet af mellemgaard - "Vi var de første" udgivet af mellemgaard

Nellie Vierhouts bøger

Du kan bestille syv bøger af Nellie Vierhout her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Vierhouts bøger kommer i udvalgte formater. Vierhouts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spanske dronninger" af Nellie Vierhout

"Spanske dronninger" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Nellie Vierhout "Portræt af Spanien"

Det er muligt at købe Nellie Vierhouts "Portræt af Spanien" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Nellie Vierhout