Bog & idéNiels-Henrik Jensen

Bøger skrevet af Niels-Henrik Jensen

4 produkter
4 produkter
Smertebogen
SmertebogenNiels-Henrik Jensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Smertebogen
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Praktisk klinisk smertebehandling
Praktisk klinisk smertebehandlingNiels-Henrik Jensen
223,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk klinisk smertebehandling
Sår
SårLis Balleby
391,96 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Niels-Henrik Jensen

Niels-Henrik Jensen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Smertebogen" udgivet af Gyldendal - "Symptomkontrol i palliativ medicin" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Praktisk klinisk smertebehandling" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Niels-Henrik Jensen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Niels-Henrik Jensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Niels-Henrik Jensen bøger i forskellige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels-Henrik Jensens "Sår"

Det er muligt at købe Niels-Henrik Jensens "Sår" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog i palliativ medicin" af Niels-Henrik Jensen

Det er muligt at købe Niels-Henrik Jensens "Håndbog i palliativ medicin" som e-bog (pdf-format). Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Håndbog i palliativ medicin" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels-Henrik Jensen