Bog & idéNiels Ploug

Bøger skrevet af Niels Ploug

Læs mere om Niels Ploug
3 produkter
3 produkter
Rige børn leger bedst
Rige børn leger bedstLars Andersen
279,95 DKK
Hæftet
(10)
Rige børn leger bedst
Klassekamp fra oven
Klassekamp fra ovenLars Andersen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Klassekamp fra oven
Social arv og social ulighed
Social arv og social ulighedMorten Grønbæk
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Social arv og social ulighed

Mere om Niels Ploug

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Niels Ploug. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Ploug.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rige børn leger bedst" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Munksgaard - "Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2007 i institutioner for de 0-6-årige (førskole" udgivet af Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning. Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Det danske klassesamfund" udgivet af Gyldendal - "Helsingør Kommune og dens borgere" i serien "Servicerapport" udgivet af Helsingør Kommune - "Social arv og social ulighed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Social arv og social ulighed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "KvaN 100 - Inklusion - eksklusion" udgivet af KvaN - "Klassekamp fra oven" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard - "Social arv og social ulighed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Social ulighed" udgivet af Columbus - "Danmark i EU" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Niels Ploug

Du kan finde 13 bøger af Niels Ploug her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Niels Ploug kan købes i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Ploug skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Plougs "Rige børn leger bedst"

"Rige børn leger bedst" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Niels Ploug "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Niels Plougs "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ploug