Bog & idéOlav Schewe

Bøger skrevet af Olav Schewe

Læs mere om Olav Schewe
2 produkter
2 produkter
Superstudent
SuperstudentOlav Schewe
189,95 DKK
EBOG
(0)
Superstudent
Superstudent
BOEGERTILSTAERKPRIS
SuperstudentOlav Schewe
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Superstudent

Mere om Olav Schewe

Olav Schewe har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schewes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Olav Schewe udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Brug din superhjerne" udgivet af Samfundslitteratur - "Superhjernen : de beste strategiene for læring" udgivet af Universitetsforlaget - "Superstudent" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Superstudent" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Superstudent" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Olav Schewes bøger

Du kan bestille fem bøger af Olav Schewe her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Schewes bøger kommer i flere formater. Schewes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Olav Schewes "Brug din superhjerne"

Det er muligt at købe Olav Schewes "Brug din superhjerne" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Superhjernen : de beste strategiene for læring" af Olav Schewe

Det er muligt at købe Olav Schewes "Superhjernen : de beste strategiene for læring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Olav Schewe