Bog & idéOliver Bak

Bøger skrevet af Oliver Bak

Læs mere om Oliver Bak
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Oliver Bak

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Oliver Bak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Bak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Oliver Baks bøger

Oliver Bak har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Oliver Bak bøger i samtlige formater. Baks bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Virkelig.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Oliver Baks "Ny Jord 3-4"

"Ny Jord 3-4" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Oliver Bak "Ny Jord"

"Ny Jord" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Oliver Bak