Bog & idéOluf Falkenberg Nielsen

Bøger skrevet af Oluf Falkenberg Nielsen

Læs mere om Oluf Falkenberg Nielsen
6 produkter
6 produkter
Anatomi og fysiologi - 400 quizspørgsmål
Anatomi og fysiologi - 400 quizspørgsmålOluf Falkenberg Nielsen
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Anatomi og fysiologi - 400 quizspørgsmål
Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet
Anatomi og fysiologi - hånden på hjertetOluf Falkenberg Nielsen
879,95 DKK
Indbundet
(0)
Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet
140 Anatomikort - hånden på hjertet
140 Anatomikort - hånden på hjertetOluf Falkenberg Nielsen
249,95 DKK
Bog
(1)
140 Anatomikort - hånden på hjertet
Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet
Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertetOluf Falkenberg Nielsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet
Anatomi og fysiologi, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anatomi og fysiologi, 2. udgaveAnni Springborg
656,96 DKK
Indbundet
(0)
Anatomi og fysiologi, 2. udgave
Biokemi og genetik
Biokemi og genetikAnni Springborg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Biokemi og genetik

Mere om Oluf Falkenberg Nielsen

Oluf Falkenberg Nielsen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "140 Anatomikort - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Questio + Den store spørgsmålspakke" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Den store spørgsmålspakke" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Questio" udgivet af Munksgaard - "Anatomi og fysiologi - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal - "Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Biokemi og genetik" udgivet af Gyldendal - "Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Anatomi og fysiologi, 2. udgave" udgivet af Gyldendal - "Biokemi og genetik" udgivet af Nyt Nordisk Forlag¤i samarbejde med Dansk Sygeplejeråd

Mere om Oluf Falkenberg Nielsens bøger

Du kan købe 14 bøger af Oluf Falkenberg Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Oluf Falkenberg Nielsen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet" af Oluf Falkenberg Nielsen

Det er muligt at købe Oluf Falkenberg Nielsens "Opgaver til anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Nielsens serie "Hånden på hjertet". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Oluf Falkenberg Nielsen "Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet"

Hos Bog & idé er "Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Nielsens serie "Hånden på hjertet". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Oluf Falkenberg Nielsen