Bog & idéOscar Brenifier

Bøger skrevet af Oscar Brenifier

Læs mere om Oscar Brenifier
3 produkter
3 produkter
Hvad tænker du om følelser?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad tænker du om følelser?Oscar Brenifier
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Hvad tænker du om følelser?
Filosofi med børn i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Filosofi med børn i skolenOscar Brenifier
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Filosofi med børn i skolen
Filosofi med børn i skolen
Filosofi med børn i skolenOscar Brenifier
109,95 DKK
EBOG
(0)
Filosofi med børn i skolen

Mere om Oscar Brenifier

Der findes flere forskellige bøger af Oscar Brenifier på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Brenifier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Filosofi med børn i skolen" udgivet af Mindspace - "Hvad tænker du om frihed?" i serien "Tænk selv" udgivet af Mindspace - "Hvad tænker du om skønhed og kunst? " i serien "Tænk selv" udgivet af Mindspace - "Tænk selv-serien 1-3" udgivet af Mindspace - "Hvad tænker du om følelser?" i serien "Tænk selv" udgivet af Mindspace - "Filosofi med børn i skolen" udgivet af Forlaget Mindspace - "Hvad tænker du om rigtigt og forkert?" i serien "Tænk selv" udgivet af Forlaget Mindspace - "Hvad tænker du om livet?" i serien "Tænk selv" udgivet af Mindspace

Bøger af Oscar Brenifier

Oscar Brenifier har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Brenifiers bøger kommer i samtlige formater. Brenifier har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Filosofi med børn i skolen" af Oscar Brenifier

"Filosofi med børn i skolen" findes på den digitale boghylde som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Oscar Brenifier. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mindspace.

Oscar Brenifier "Hvad tænker du om frihed?"

Det er muligt at købe Oscar Brenifiers "Hvad tænker du om frihed?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Tænk selv". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mindspace.
Detaljer
Fulde navn:
Oscar Brenifier