Bog & idéOta Tiefenböck

Bøger skrevet af Ota Tiefenböck

Læs mere om Ota Tiefenböck
1 produkter
1 produkter
På togrejse i Ungarn
På togrejse i UngarnOta Tiefenböck
179,95 DKK
EBOG
(0)
På togrejse i Ungarn

Mere om Ota Tiefenböck

Der er bare én bog af Ota Tiefenböck tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "På togrejse i Ungarn". Det er Mr. East Forlag, der har publiceret den på dansk. "På togrejse i Ungarn" er desuden tilknyttet serien "På togrejse i".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ota Tiefenböcks "På togrejse i Ungarn"

"På togrejse i Ungarn" er tilgængelig som ebog. "På togrejse i Ungarn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "På togrejse i". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mr. East Forlag.

Endnu en af Ota Tiefenböck fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ota Tiefenböck