Bog & idéOve Færch Nielsen

Bøger skrevet af Ove Færch Nielsen

Læs mere om Ove Færch Nielsen
2 produkter
2 produkter
En sag om internetbedrageri
STREAM
En sag om internetbedrageriOve Færch Nielsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
En sag om internetbedrageri
En sag om internetbedrageri
En sag om internetbedrageriOve Færch Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
En sag om internetbedrageri

Mere om Ove Færch Nielsen

Der findes en del bøger skrevet af Ove Færch Nielsen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En sag om internetbedrageri" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En sag om internetbedrageri" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Ove Færch Nielsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ove Færch Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Ove Færch Nielsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En sag om internetbedrageri" af Ove Færch Nielsen

"En sag om internetbedrageri" kan købes online som lydbog. Du kan derudover altid have "En sag om internetbedrageri" af Ove Færch Nielsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Nielsens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Ove Færch Nielsen "En sag om internetbedrageri"

Hos Bog & idé er "En sag om internetbedrageri" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "En sag om internetbedrageri" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Nielsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Færch Nielsen