Bog & idéOve Kaj Pedersen

Bøger skrevet af Ove Kaj Pedersen

Læs mere om Ove Kaj Pedersen
5 produkter
5 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Konkurrencestaten
KonkurrencestatenOve K. Pedersen
319,95 DKK
Indbundet
(1)
Konkurrencestaten
Reaktionens tid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reaktionens tidOve K. Pedersen
254,96 DKK
HARDBACK
(6)
Reaktionens tid
Dansk flexicurity
Dansk flexicurityTorben M. Andersen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk flexicurity
Markedsstaten
BOEGERTILSTAERKPRIS
MarkedsstatenOve K. Pedersen
263,46 DKK
Hæftet
(1)
Markedsstaten

Mere om Ove Kaj Pedersen

Der findes mange bøger af Ove Kaj Pedersen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "CBS og magten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Reaktionens tid " i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Konkurrencestaten og dens kritikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Dansk flexicurity" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Markedsstaten" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Konkurrencestaten" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ove Kaj Pedersen

Du kan købe ni bøger af Ove Kaj Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Ove Kaj Pedersen kan købes i udvalgte formater. Ove Kaj Pedersen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduction to Political Sociology" af Ove Kaj Pedersen

Hos Bog & idé er "Introduction to Political Sociology" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Ove Kaj Pedersen "CBS og magten"

Hos Bog & idé er "CBS og magten" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Kaj Pedersen