Bog & idéOvid

Bøger skrevet af Ovid

Læs mere om Ovid
7 produkter
7 produkter
Ovids metamorfoser
Ovids metamorfoserOvid
279,95 DKK
Hardback
(1)
Ovids metamorfoser
Det Fængslede Menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Fængslede MenneskeRosa Luxemburg
186,96 DKK
Paperback
(0)
Det Fængslede Menneske
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Venuskrigene
VenuskrigeneTibul
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Venuskrigene
Ovids Elskovskunst
Ovids ElskovskunstOvid
169,95 DKK
Indbundet
(2)
Ovids Elskovskunst
Eskapader
Ovids EskapaderPublius Ovidius Naso
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ovids Eskapader
Ovids bitterligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ovids bitterlighederPublius Ovidius Naso
254,96 DKK
Indbundet
(0)
Ovids bitterligheder

Mere om Ovid

Der findes en del bøger skrevet af Ovid tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ovidius Nasos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Fængslede Menneske" udgivet af Baggrund - "Venuskrigene" udgivet af Klim - "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ovids metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Ovids Elskovskunst" udgivet af Gyldendal - "Ovids elskovskunst" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Ovids forvandlinger " udgivet af Samlerens Bogklub - "Ovids Eskapader" udgivet af Gyldendal - "Metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Midler mod elskov" udgivet af Gyldendal - "Ovids Metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Ovids Metamorfoser - med ledsager" udgivet af Gyldendal - "Ovids forvandlinger" udgivet af Centrum - "Ovids metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Ovids bitterligheder" udgivet af Gyldendal - "Eskapader" udgivet af Gyldendal - "Ovids elskovskunst" udgivet af Gyldendal

Ovids bøger

Ovid har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ovid kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Ovidius Naso er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ovids "Det Fængslede Menneske"

Det er muligt at købe Ovids "Det Fængslede Menneske" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Baggrund.

Ovid "Venuskrigene"

Det er muligt at købe Ovids "Venuskrigene" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Ovid