Bog & idéPaweł Majka

Bøger skrevet af Paweł Majka

Læs mere om Paweł Majka
3 produkter
3 produkter
Jedyne: Ścieżki krwi
Jedyne: Ścieżki krwiPaweł Majka
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Jedyne: Ścieżki krwi
Wojny przestrzeni
Wojny przestrzeniPaweł Majka
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Wojny przestrzeni
Znikacz
ZnikaczPaweł Majka
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Znikacz

Mere om Paweł Majka

Paweł Majka har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Majkas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Wojny przestrzeni" i serien "Mitoświat" udgivet af SAGA Egmont - "Jedyne: Ścieżki krwi" i serien "Jedyne" udgivet af SAGA Egmont

Paweł Majkas bøger

Du kan bestille to bøger af Paweł Majka her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Majkas bøger kommer bare som lydbog. Majka har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Paweł Majkas "Wojny przestrzeni"

Hos Bog & idé er "Wojny przestrzeni" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Wojny przestrzeni" af Paweł Majka med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Majkas serie "Mitoświat". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Paweł Majka "Jedyne: Ścieżki krwi"

Det er muligt at købe Paweł Majkas "Jedyne: Ścieżki krwi" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Jedyne: Ścieżki krwi" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Majkas serie "Jedyne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Paweł Majka