Bog & idéPeder Skyum-Nielsen

Bøger skrevet af Peder Skyum-Nielsen

Læs mere om Peder Skyum-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Dansk sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk sprogHenrik Galberg Jacobsen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk sprog

Mere om Peder Skyum-Nielsen

Der findes mange bøger af Peder Skyum-Nielsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Skyum-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arveguldet" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Vellyden" i serien "Mediedansk" udgivet af DR Multimedie Syddansk Universitetsforlag - "Arveguldet" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Vellyden" i serien "Mediedansk" udgivet af DR Multimedie. Syddansk Universitetsforlag - "Sætningen" i serien "Mediedansk" udgivet af DR Multimedie. Syddansk Universitetsforlag - "Skolens bevingede ord" udgivet af Alinea Syddansk Universitetsforlag - "Godt dansk" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dansk sprog" udgivet af Gyldendal

Mere om Peder Skyum-Nielsens bøger

Peder Skyum-Nielsen har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Skyum-Nielsens bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Skyum-Nielsen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peder Skyum-Nielsens "Arveguldet"

Det er muligt at købe Peder Skyum-Nielsens "Arveguldet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

"Vellyden" af Peder Skyum-Nielsen

Det er muligt at købe Peder Skyum-Nielsens "Vellyden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Skyum-Nielsens serie "Mediedansk". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DR Multimedie Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Skyum-Nielsen