Bog & idéPer Kuskner

Bøger skrevet af Per Kuskner

Læs mere om Per Kuskner
7 produkter
7 produkter
Matador
MatadorPer Kuskner
129,95 DKK
Paperback
(0)
Matador
Min tid i gule sokker
Min tid i gule sokkerMorten Grunwald
139,95 DKK
EBOG
(1)
Min tid i gule sokker
Matador
MatadorPer Kuskner
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Matador
Axel Strøbye
Axel StrøbyePeer Kaae
169,95 DKK
EBOG
(5)
Axel Strøbye
Matador
MatadorPer Kuskner
169,95 DKK
EBOG
(2)
Matador
Axel Strøbye
STREAM
Axel StrøbyePeer Kaae
89,95 DKK
Lydbog
(5)
Axel Strøbye
Matador
STREAM
MatadorPer Kuskner
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Matador

Mere om Per Kuskner

Der findes en del bøger af Per Kuskner på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kuskner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matador" udgivet af Peoples Press - "Midas-syndromet" udgivet af HarperCollins Nordic - "Midas-syndromet" udgivet af HarperCollins - "Midas-syndromet" udgivet af HarperCollins Nordic - "Midas-syndromet" udgivet af HarperCollins - "Matador" udgivet af People'sPress - "Matador" udgivet af People'sPress - "Axel Strøbye" udgivet af People'sPress - "Min tid i gule sokker" udgivet af People'sPress - "Matador - mennesker, myter og minder" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Matador" udgivet af People’sPress

Bøger af Per Kuskner

Du kan bestille 11 bøger af Per Kuskner her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Per Kuskner fås i samtlige formater. Kuskners bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Kuskners "Matador"

"Matador" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Peoples Press.

"Midas-syndromet" af Per Kuskner

Hos Bog & idé er "Midas-syndromet" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Midas-syndromet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er HarperCollins Nordic, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Kuskner