Bog & idéPeter A. Levine

Bøger skrevet af Peter A. Levine

Læs mere om Peter A. Levine
6 produkter
6 produkter
Traume og hukommelse
Traume og hukommelsePeter A. Levine
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Traume og hukommelse
Væk tigeren
Væk tigerenPeter A. Levine
249,95 DKK
Hardback
(0)
Væk tigeren
Helbredelse af traumer
Helbredelse af traumerPeter A. Levine
49,95 DKK
e-bog
(0)
Helbredelse af traumer
Den tavse stemme
Den tavse stemmePeter A. Levine
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Den tavse stemme
Traumer set med barnets øjne
Traumer set med barnets øjneMaggie Kline
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Traumer set med barnets øjne
Traumeheling
BOEGERTILSTAERKPRIS
TraumehelingDiane Poole Heller og Laurence S. Heller
273,86 DKK
Hæftet
(0)
Traumeheling

Mere om Peter A. Levine

Der findes en del bøger fra Peter A. Levine tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Levines bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helbredelse af traumer" udgivet af Gyldendal - "Traume og hukommelse" udgivet af Gyldendal - "Traumer set med barnets øjne" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den tavse stemme" udgivet af Gyldendal - "Helbredelse af traumer" udgivet af Borgen - "Væk tigeren" udgivet af Borgen

Bøger skrevet af Peter A. Levine

Du kan købe seks bøger af Peter A. Levine her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Peter A. Levine fås i samtlige formater. Bøgerne af Levine er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter A. Levines "Helbredelse af traumer"

Hos Bog & idé er "Helbredelse af traumer" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Helbredelse af traumer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Peter A. Levine "Traume og hukommelse"

Det er muligt at købe Peter A. Levines "Traume og hukommelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter A. Levine