Bog & idéPeter Gravesen

Bøger skrevet af Peter Gravesen

Læs mere om Peter Gravesen
2 produkter
2 produkter
Geologisk set - Det sydlige jylland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Geologisk set - Det sydlige jyllandPeter Roll Jakobsen
229,46 DKK
Indbundet
(0)
Geologisk set - Det sydlige jylland
Geologisk set - Sjælland og øerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Geologisk set - Sjælland og øerneMerete Binderup
416,46 DKK
Hæftet
(0)
Geologisk set - Sjælland og øerne

Mere om Peter Gravesen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Peter Gravesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gravesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geologisk set - Sjælland og øerne" i serien "Geologisk set" udgivet af GO Forlag - "Geologisk set - Bornholm" udgivet af GO Forlag - "Geologisk set - Det sydlige jylland " i serien "Geologisk set." udgivet af GO Forlag - "Geologisk set - Bornholm" i serien "Geologisk set" udgivet af GO Forlag

Bøger skrevet af Peter Gravesen

Du kan købe fire bøger af Peter Gravesen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Peter Gravesen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Gravesen lavet i serier, og de er publiceret af GO Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Gravesens "Geologisk set - Sjælland og øerne"

Det er muligt at købe Peter Gravesens "Geologisk set - Sjælland og øerne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Geologisk set". Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Geologisk set - Bornholm" af Peter Gravesen

Hos Bog & idé er "Geologisk set - Bornholm" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Gravesen