Bog & idéPeter Milan Petersen

Bøger skrevet af Peter Milan Petersen

Læs mere om Peter Milan Petersen
1 produkter
1 produkter
Vegetationsøkologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
VegetationsøkologiPeter Milan Petersen
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Vegetationsøkologi

Mere om Peter Milan Petersen

Der findes flere bøger af Peter Milan Petersen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Petersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i vegetationsøkologi " udgivet af Gads Forlag - "Basisbog i vegetationsøkologi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i vegetationsøkologi" udgivet af Gyldendal

Peter Milan Petersens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Peter Milan Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Petersens bøger kommer blot som indbundet. Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Milan Petersens "Basisbog i vegetationsøkologi "

Hos Bog & idé er "Basisbog i vegetationsøkologi " tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Peter Milan Petersen "Basisbog i vegetationsøkologi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i vegetationsøkologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Milan Petersen