Bog & idéPeter W. Bredahl

Bøger skrevet af Peter W. Bredahl

Læs mere om Peter W. Bredahl
3 produkter
3 produkter
Soldaten og Jenny
Soldaten og JennyPeter Bredahl
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Soldaten og Jenny
Pelikanen
PelikanenPeter W. Bredahl
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Pelikanen
Soldaten og Jenny
STREAM
Soldaten og JennyPeter W. Bredahl
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Soldaten og Jenny

Mere om Peter W. Bredahl

Hvis du er på jagt efter en bog af Peter W. Bredahl, ser du et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bredahls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manden & hunden" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Pelikanen" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Himmelvægterne" udgivet af Hovedland - "Soldaten og Jenny" udgivet af Lytteratur - "Soldaten og Jenny" udgivet af Hovedland

Peter W. Bredahls bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Peter W. Bredahl hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bredahls bøger kommer i flere formater. Bredahls bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter W. Bredahls "Manden & hunden"

"Manden & hunden" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Pelikanen" af Peter W. Bredahl

Det er muligt at købe Peter W. Bredahls "Pelikanen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter W. Bredahl