Bog & idéPetter Dass

Bøger skrevet af Petter Dass

Læs mere om Petter Dass
1 produkter
1 produkter
Nordlands trompet
Nordlands trompetPetter Dass
36,95 DKK
EBOG
(0)
Nordlands trompet

Mere om Petter Dass

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Petter Dass. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Dass' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Nordlands trompet" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Nordlands trompet" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Bøger skrevet af Petter Dass

Du kan finde to bøger af Petter Dass her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dass' bøger kommer i forskellige formater. Dass' bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Arne Herløv Petersen.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordlands trompet" af Petter Dass

Det er muligt at købe Petter Dass' "Nordlands trompet" som ebog. "Nordlands trompet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.

Petter Dass "Nordlands trompet"

Hos Bog & idé er "Nordlands trompet" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Nordlands trompet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Dass' serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Petter Dass