Bog & idéPia Thomsen

Bøger skrevet af Pia Thomsen

Læs mere om Pia Thomsen
2 produkter
2 produkter
Det fortællende barn
Det fortællende barnPia Thomsen
279,95 DKK
EBOG
(0)
Det fortællende barn
Interkulturel pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interkulturel pædagogikPeter Hobel
280,46 DKK
Hæftet
(1)
Interkulturel pædagogik

Mere om Pia Thomsen

Der findes forskellige bøger skrevet af Pia Thomsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At udvikle et sprog" udgivet af Dafolo - "Efterværn for tidligere anbragte unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Det store blandt de små " i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Det fortællende barn" i serien "Sprog, udvikling og læring" udgivet af Dafolo A/S - "Hæklede hagesmækker" udgivet af Klematis - "Interkulturel pædagogik" udgivet af U Press - "Ældres ressourcer og behov" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Det fortællende barn" i serien "Sprog, udvikling og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Pia Thomsen

Der er otte tilgængelige udgivelser af Pia Thomsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Pia Thomsen kommer i flere forskellige formater. Pia Thomsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pia Thomsens "At udvikle et sprog"

Hos Bog & idé er "At udvikle et sprog" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Efterværn for tidligere anbragte unge" af Pia Thomsen

Endnu en af Pia Thomsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Thomsen