Bog & idéPlaton Platon

Bøger skrevet af Platon Platon

8 produkter
8 produkter
Staten
StatenPlaton Platon
29,95 DKK
EBOG
(0)
Staten
Alkibiades
STREAM
AlkibiadesPlaton Platon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Alkibiades
Sokrates' Forsvarstale
STREAM
Sokrates' ForsvarstalePlaton Platon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Sokrates' Forsvarstale
Symposion
STREAM
SymposionPlaton Platon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Symposion
Platon. Lyd
STREAM
Platon. LydPlaton Platon
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Platon. Lyd
Menon
STREAM
MenonPlaton Platon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Menon
Den lille Hippias
STREAM
Den lille HippiasPlaton Platon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Den lille Hippias
Sokrates  forsvarstale
Sokrates forsvarstalePlaton Platon
29,95 DKK
EBOG
(0)
Sokrates forsvarstale

Mere om Platon Platon

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Platon Platon. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Platons seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Platon Platon tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Staten" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "Sokrates forsvarstale" udgivet af LFL's Bladfond - "Platon. Lyd" udgivet af Gyldendal - "Sokrates' Forsvarstale" udgivet af Gyldendal - "Menon" udgivet af Gyldendal - "Symposion" udgivet af Gyldendal - "Den lille Hippias" udgivet af Gyldendal - "Alkibiades" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Platon Platon

Der er otte tilgængelige udgivelser af Platon Platon hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Platons bøger kommer i forskellige formater. Platons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Staten" af Platon Platon

"Staten" er tilgængelig som ebog. "Staten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Svenska Ljud Classica". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.

Platon Platon "Sokrates forsvarstale"

"Sokrates forsvarstale" er til salg som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Sokrates forsvarstale" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af LFL's Bladfond.
Detaljer
Fulde navn:
Platon Platon