Bog & idéRebecka Edgren Aldén

Bøger skrevet af Rebecka Edgren Aldén

Læs mere om Rebecka Edgren Aldén
2 produkter
2 produkter
Den ottende dødssynd
STREAM
Den ottende dødssyndRebecka Edgren Aldén
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Den ottende dødssynd
Den ottende dødssynd
Den ottende dødssyndRebecka Edgren Aldén
79,95 DKK
e-bog
(1)
Den ottende dødssynd

Mere om Rebecka Edgren Aldén

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Rebecka Edgren Aldén. På listen nedenfor har du Aldéns seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den ottende dødssynd" i serien "Serien om Göran Borg og Yogi" udgivet af Modtryk - "Den ottende dødssynd" i serien "Serien om Göran Borg og Yogi" udgivet af Modtryk - "Den ottende dødssynd " i serien "Serien om Göran Borg og Yogi" udgivet af Modtryk - "Den ottende dødssynd" i serien "Serien om Göran Borg og Yogi" udgivet af Modtryk - "Den ottende dødssynd" i serien "Serien om Göran Borg og Yogi" udgivet af Modtryk

Bøger skrevet af Rebecka Edgren Aldén

Der er fem tilgængelige bøger af Rebecka Edgren Aldén hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Aldéns bøger fås i forskellige formater. Aldéns bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Modtryk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rebecka Edgren Aldéns "Den ottende dødssynd"

"Den ottende dødssynd" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Serien om Göran Borg og Yogi". Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Den ottende dødssynd" af Rebecka Edgren Aldén

"Den ottende dødssynd" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Serien om Göran Borg og Yogi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.
Detaljer
Fulde navn:
Rebecka Edgren Aldén