Bog & idéRed. af Oddný S. Jónsdóttir

Bøger skrevet af Red. af Oddný S. Jónsdóttir

Læs mere om Red. af Oddný S. Jónsdóttir
1 produkter
1 produkter
Islandsk strik
Islandsk strikRed. af Oddný S. Jónsdóttir
349,95 DKK
Hardback
(0)
Islandsk strik

Mere om Red. af Oddný S. Jónsdóttir

Der findes flere forskellige bøger af Red. af Oddný S. Jónsdóttir tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jónsdóttirs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Islandsk strik" udgivet af Turbine - "Islandsk strik" udgivet af Turbine

Bøger af Red. af Oddný S. Jónsdóttir

Du kan finde to bøger af Red. af Oddný S. Jónsdóttir her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Red. af Oddný S. Jónsdóttir bøger i samtlige formater. Bøgerne af Jónsdóttir er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Red. af Oddný S. Jónsdóttirs "Islandsk strik"

"Islandsk strik" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Red. af Oddný S. Jónsdóttir "Islandsk strik"

"Islandsk strik" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Red. af Oddný S. Jónsdóttir