Bog & idéReidun Hafstad

Bøger skrevet af Reidun Hafstad

Læs mere om Reidun Hafstad
1 produkter
1 produkter
Utviklingsstøtte : foreldrefokusert arbeid med barn
Utviklingsstøtte : foreldrefokusert arbeid med barnHaldor Øvreeide
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Utviklingsstøtte : foreldrefokusert arbeid med barn

Mere om Reidun Hafstad

Hvis du mangler en bog af Reidun Hafstad, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hafstad.
Bøgerne fra Reidun Hafstad findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forældrefokuseret arbejde med børn" udgivet af HansReitzels - "Utviklingsstøtte : foreldrefokusert arbeid med barn" udgivet af Høyskoleforlaget

Bøger af Reidun Hafstad

Du kan finde to bøger af Reidun Hafstad her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Hafstads bøger som hæftet. Bøgerne af Hafstad er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forældrefokuseret arbejde med børn" af Reidun Hafstad

Hos Bog & idé er "Forældrefokuseret arbejde med børn" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Utviklingsstøtte : foreldrefokusert arbeid med barn" af Reidun Hafstad

Det er muligt at købe Reidun Hafstads "Utviklingsstøtte : foreldrefokusert arbeid med barn" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Høyskoleforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Reidun Hafstad