Bog & idéRichard Ipsen

Bøger skrevet af Richard Ipsen

Læs mere om Richard Ipsen
1 produkter
1 produkter
Drømmen om frihed
Drømmen om frihedRichard Ipsen
99,95 DKK
EBOG
(2)
Drømmen om frihed

Mere om Richard Ipsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Richard Ipsen her hos Bog & idé. Det er "Drømmetid og andre SF noveller". Den er udgivet af Science Fiction Cirklen på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Richard Ipsens "Drømmetid og andre SF noveller"

Det er muligt at købe Richard Ipsens "Drømmetid og andre SF noveller" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Science Fiction Cirklen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Ipsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Ipsen