Bog & idéRichard Raskin

Bøger skrevet af Richard Raskin

Læs mere om Richard Raskin
1 produkter
1 produkter
Making Things Happen
Making Things HappenRichard Raskin
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Making Things Happen

Mere om Richard Raskin

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Richard Raskin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Raskin.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Richard Raskins bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Adiós Mamá" udgivet af Gyldendal - "Making things happen" udgivet af U Press - "Seven minutes in the Warsaw ghetto and With raised hands" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Seven minutes in the Warsaw ghetto and With raised hands" udgivet af Aarhus University Press - "Studier i Camus" udgivet af Philosophia - "Seven Minutes in the Warsaw Ghetto og With Raised Hands" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "A child at Gunpoint" udgivet af Aarhus University Press - "Gustave Courbet´s" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Elements of picture composition" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Some procedures for sound editing on videotape" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Life is like a glass of tea" udgivet af Aarhus University Press

Bøger af Richard Raskin

Du kan finde 11 bøger af Richard Raskin her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Raskins bøger kommer i udvalgte formater. Raskins bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Adiós Mamá" af Richard Raskin

"Adiós Mamá" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Richard Raskin "Making things happen"

Hos Bog & idé er "Making things happen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Raskin