Bog & idéRikke Bek Helmig

Bøger skrevet af Rikke Bek Helmig

Læs mere om Rikke Bek Helmig
3 produkter
3 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
529,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Rikke Bek Helmig

Der findes en del bøger fra Rikke Bek Helmig tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Helmigs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Rikke Bek Helmigs bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Rikke Bek Helmig hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Rikke Bek Helmig fås i et udvalg af formater. Helmigs bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Bek Helmigs "Ars pariendi"

"Ars pariendi" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Rikke Bek Helmig "Obstetrik - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Obstetrik - en grundbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Bek Helmig