Bog & idéRikke Marie Cock Hansen

Bøger skrevet af Rikke Marie Cock Hansen

Læs mere om Rikke Marie Cock Hansen
2 produkter
2 produkter
Tempelridderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
TempelridderneRikke Marie Cock Hansen
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Tempelridderne
Vikingernes guder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vikingernes guderRikke Marie Cock Hansen
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Vikingernes guder

Mere om Rikke Marie Cock Hansen

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Rikke Marie Cock Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Cock Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tempelridderne" i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Vikingernes guder" i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Rikke Marie Cock Hansens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Rikke Marie Cock Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Cock Hansen fås blot som hæftet. Bøgerne af Cock Hansen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tempelridderne" af Rikke Marie Cock Hansen

Det er muligt at købe Rikke Marie Cock Hansens "Tempelridderne" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Cock Hansens serie "De store fagbøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Rikke Marie Cock Hansen "Vikingernes guder"

"Vikingernes guder" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Cock Hansens serie "De store fagbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Marie Cock Hansen