Bog & idéRikke Olsen

Bøger skrevet af Rikke Olsen

Læs mere om Rikke Olsen
2 produkter
2 produkter
100 ideer til håndarbejde
100 ideer til håndarbejdeRikke Olsen
1449,95 DKK
Bog
(0)
100 ideer til håndarbejde
Mosaico mexicano
Mosaico mexicanoKristina Pilmark
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Mosaico mexicano

Mere om Rikke Olsen

Der er en del bøger fra Rikke Olsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mosaico mexicano" udgivet af Gyldendal - "100 ideer til håndarbejde" i serien "100 ideer" udgivet af Gyldendal

Mere om Rikke Olsens bøger

Rikke Olsen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Olsens bøger fås i samtlige formater. Olsens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mosaico mexicano" af Rikke Olsen

"Mosaico mexicano" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Rikke Olsen "100 ideer til håndarbejde"

Det er muligt at købe Rikke Olsens "100 ideer til håndarbejde" som bog. Endnu en af Rikke Olsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Olsens serie "100 ideer". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Olsen