Bog & idéRobert E. Quinn

Bøger skrevet af Robert E. Quinn

Læs mere om Robert E. Quinn
1 produkter
1 produkter
Paradokser i værdiskabelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Paradokser i værdiskabelseJeff DeGraff
237,96 DKK
Hæftet
(1)
Paradokser i værdiskabelse

Mere om Robert E. Quinn

Robert E. Quinn har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Paradokser i værdiskabelse". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Robert E. Quinns "Paradokser i værdiskabelse"

"Paradokser i værdiskabelse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Dette er en også en skøn bog fra Quinn, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Robert E. Quinn