Bog & idéRobin DiAngelo

Bøger skrevet af Robin DiAngelo

Læs mere om Robin DiAngelo
2 produkter
2 produkter
Hvid skrøbelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvid skrøbelighedRobin DiAngelo
248,96 DKK
Hæftet
(4)
Hvid skrøbelighed
Hvid skrøbelighed
Hvid skrøbelighedRobin DiAngelo
219,95 DKK
EBOG
(4)
Hvid skrøbelighed

Mere om Robin DiAngelo

Robin DiAngelo har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af DiAngelos bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Robin DiAngelos bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nice Racism: How Progressive White People Perpetuate Racial Harm" udgivet af Allen Lane - "Hvid skrøbelighed" udgivet af Klim - "Hvid skrøbelighed" udgivet af Klim - "White Fragility: Why It's So Hard for White People to Talk About Racism" udgivet af Penguin Books

Mere om Robin DiAngelos bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Robin DiAngelo hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Robin DiAngelo fås i samtlige formater. DiAngelos bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Robin DiAngelos "Nice Racism: How Progressive White People Perpetuate Racial Harm"

Hos Bog & idé er "Nice Racism: How Progressive White People Perpetuate Racial Harm" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Allen Lane.

"Hvid skrøbelighed" af Robin DiAngelo

"Hvid skrøbelighed" er til salg som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hvid skrøbelighed" på din enhed og begynde at læse. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Robin DiAngelo