Bog & idéRosan Bosch

Bøger skrevet af Rosan Bosch

Læs mere om Rosan Bosch
4 produkter
4 produkter
Diseñar un mundo mejor empieza en la escuela
Diseñar un mundo mejor empieza en la escuelaRosan Bosch
129,95 DKK
HARDBACK
(0)
Diseñar un mundo mejor empieza en la escuela
Designing for a Better World Starts at School
Designing for a Better World Starts at SchoolRosan Bosch
129,95 DKK
HARDBACK
(0)
Designing for a Better World Starts at School
Play to Learn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Play to LearnRosan Bosch
248,96 DKK
Hardback
(0)
Play to Learn
Designing for a Better World Starts at School
Designing for a Better World Starts at SchoolRosan Bosch
79,95 DKK
EBOG
(0)
Designing for a Better World Starts at School

Mere om Rosan Bosch

Der er flere bøger fra Rosan Bosch på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bosch.
Bøgerne fra Rosan Bosch tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Designing for a Better World Starts at School" udgivet af Rosan Bosch Studio - "Diseñar un mundo mejor empieza en la escuela" udgivet af Rosan Bosch Studio - "Designing for a Better World Starts at School" udgivet af Rosan Bosch Studio - "Rosan Bosch" udgivet af Rosan Bosch

Mere om Rosan Boschs bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Rosan Bosch hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Rosan Bosch bøger i et udvalg af formater. Boschs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Designing for a Better World Starts at School" af Rosan Bosch

"Designing for a Better World Starts at School" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Rosan Bosch Studio, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Diseñar un mundo mejor empieza en la escuela" af Rosan Bosch

Det er muligt at købe Rosan Boschs "Diseñar un mundo mejor empieza en la escuela" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på spa og er publiceret af Rosan Bosch Studio.
Detaljer
Fulde navn:
Rosan Bosch