Bog & idéSabine Both

Bøger skrevet af Sabine Both

Læs mere om Sabine Both
1 produkter
1 produkter
En sommer uden os
En sommer uden osSabine Both
379,95 DKK
Hæftet
(0)
En sommer uden os

Mere om Sabine Both

Der er forskellige bøger fra Sabine Both på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Both.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En sommer uden os" udgivet af Turbine - "Fuldt hus" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Sabine Both

Der er to tilgængelige bøger af Sabine Both hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Sabine Both kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Both er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sabine Boths "En sommer uden os"

"En sommer uden os" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Sabine Both "Fuldt hus"

Det er muligt at købe Sabine Boths "Fuldt hus" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sabine Both