Bog & idéSamuel P. Huntington

Bøger skrevet af Samuel P. Huntington

Læs mere om Samuel P. Huntington
1 produkter
1 produkter
Civilisationernes sammenstød
Civilisationernes sammenstødSamuel P. Huntington
119,95 DKK
EBOG
(0)
Civilisationernes sammenstød

Mere om Samuel P. Huntington

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Samuel P. Huntington. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Huntington.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Civilisationernes sammenstød" udgivet af People´s Press - "Civilisationernes sammenstød" udgivet af People'sPress - "Civilisationernes sammenstød?" udgivet af Information - "Civilisationernes sammenstød" udgivet af People´s Press - "Civilisationernes sammenstød?" udgivet af Informations Forlag - "Civilisationernes sammenstød" udgivet af People´s Press - "Civilisationernes sammenstød?" udgivet af Gyldendal

Samuel P. Huntingtons bøger

Samuel P. Huntington har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Samuel P. Huntington kommer i udvalgte formater. Huntingtons bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Civilisationernes sammenstød" af Samuel P. Huntington

"Civilisationernes sammenstød" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er People´s Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Samuel P. Huntington "Civilisationernes sammenstød"

Det er muligt at købe Samuel P. Huntingtons "Civilisationernes sammenstød" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Civilisationernes sammenstød" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Samuel P. Huntington