Bog & idéSamuel Pepys

Bøger skrevet af Samuel Pepys

Læs mere om Samuel Pepys
2 produkter
2 produkter
Pepys' dagbog - Bind 2
Pepys' dagbog - Bind 2Samuel Pepys
79,95 DKK
EBOG
(0)
Pepys' dagbog - Bind 2
Pepys  dagbog - Bind 1
Pepys' dagbog - Bind 1Samuel Pepys
99,95 DKK
EBOG
(0)
Pepys' dagbog - Bind 1

Mere om Samuel Pepys

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Samuel Pepys. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Pepys.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pepys' dagbog - Bind 1" udgivet af Saga - "Pepys' dagbog - Bind 2" udgivet af Saga - "Pepys' dagbog - Bind 1" udgivet af SAGA Egmont - "Pepys' dagbog - Bind 2" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Samuel Pepys

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Samuel Pepys hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Pepys' bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Pepys er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Samuel Pepys' "Pepys' dagbog - Bind 1"

"Pepys' dagbog - Bind 1" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Pepys' dagbog - Bind 2" af Samuel Pepys

Det er muligt at købe Samuel Pepys' "Pepys' dagbog - Bind 2" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Samuel Pepys