Bog & idéSandra Kastfelt

Bøger skrevet af Sandra Kastfelt

Læs mere om Sandra Kastfelt
1 produkter
1 produkter
Veje og kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og kulturPernille Carstens
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Veje og kultur

Mere om Sandra Kastfelt

Sandra Kastfelt har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kastfelts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den tidlige kristne billedverden" udgivet af Forlaget Orbis - "Veje og kultur" udgivet af Forlaget Orbis

Bøger skrevet af Sandra Kastfelt

Du kan bestille to bøger af Sandra Kastfelt her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Sandra Kastfelt bøger i et udvalg af formater. Kastfelts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Orbis .

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sandra Kastfelts "Den tidlige kristne billedverden"

"Den tidlige kristne billedverden" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Orbis .

Sandra Kastfelt "Veje og kultur"

Det er muligt at købe Sandra Kastfelts "Veje og kultur" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Orbis .
Detaljer
Fulde navn:
Sandra Kastfelt