Bog & idéSanna Ehdin Anandala

Bøger skrevet af Sanna Ehdin Anandala

Læs mere om Sanna Ehdin Anandala
1 produkter
1 produkter
Det nye selvhelbredende menneske
Det nye selvhelbredende menneskeSanna Ehdin Anandala
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det nye selvhelbredende menneske

Mere om Sanna Ehdin Anandala

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Sanna Ehdin Anandala. På listen nedenfor finder du de seneste af Anandalas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sund og rask med antiinflammatorisk kost" udgivet af Gyldendal - "Det nye selvhelbredende menneske" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sanna Ehdin Anandala

Du kan finde to bøger af Sanna Ehdin Anandala her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Anandalas bøger fås blot som hæftet. Anandalas bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sanna Ehdin Anandalas "Sund og rask med antiinflammatorisk kost"

"Sund og rask med antiinflammatorisk kost" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Det nye selvhelbredende menneske" af Sanna Ehdin Anandala

Hos Bog & idé er "Det nye selvhelbredende menneske" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanna Ehdin Anandala