Bog & idéSanne Kristiansen

Bøger skrevet af Sanne Kristiansen

Læs mere om Sanne Kristiansen
2 produkter
2 produkter
Den lille guide til passiv indkomst
Den lille guide til passiv indkomstSanne Kristiansen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille guide til passiv indkomst
Den lille guide til passiv indkomst
Den lille guide til passiv indkomstSanne Kristiansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den lille guide til passiv indkomst

Mere om Sanne Kristiansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Sanne Kristiansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille guide til passiv indkomst" udgivet af Muusmann' Forlag - "Den lille guide til passiv indkomst" udgivet af Muusmann Forlag & Forlaget Penge

Sanne Kristiansens bøger

Sanne Kristiansen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. -s bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sanne Kristiansens "Den lille guide til passiv indkomst"

Det er muligt at købe Sanne Kristiansens "Den lille guide til passiv indkomst" som ebog. Med "Den lille guide til passiv indkomst" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann' Forlag.

"Den lille guide til passiv indkomst" af Sanne Kristiansen

Det er muligt at købe Sanne Kristiansens "Den lille guide til passiv indkomst" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag & Forlaget Penge.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Kristiansen