Bog & idéSanne Rimpler og Robert S. Ehlers

Bøger skrevet af Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers

Læs mere om Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers
1 produkter
1 produkter
Grøn terapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grøn terapiSanne Rimpler og Robert S. Ehlers
233,96 DKK
Hæftet
(1)
Grøn terapi

Mere om Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers

Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Ehlers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grøn terapi" udgivet af Lytteratur - "Grøn terapi" udgivet af Forlaget Hedwig

Bøger af Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers

Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Ehlers' bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Ehlers er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers' "Grøn terapi"

Hos Bog & idé er "Grøn terapi" tilgængelig som lydbog. Med Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers' "Grøn terapi" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Grøn terapi" af Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers

Det er muligt at købe Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers' "Grøn terapi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Hedwig, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Rimpler og Robert S. Ehlers